mandag, 19 august 2024 08:22

Nyhagen senket Bodø / Glimt

Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Silje Nyhagen scoret kampens eneste mål da Hønefoss slo Bodø/Glimt 1-0 i 1. divisjon i fotball for kvinner.

Nyhagen sendte Hønefoss i ledelsen før det første minuttet var omme. Etter halvspilt kamp sto det 1-0.

Ingen av lagene klarte å putte ballen bak motstanderens keeper i andre omgang. Kampen endte dermed 1-0.

Mina Pedersen (Hønefoss) og Anna Johansen (Bodø/Glimt) fikk begge gult kort.

Marit Hamel dømte kampen på Aka Arena. 921 tilskuere så oppgjøret.

Fyllingsdalen slo litt overraskende AalesundFK Fortuna 1-0 og dermed topper HBK tabellen i første divisjon alene. Alle lagene har nå spilt 15 kamper og det gjenstår 3 kamper før serien deles.