tirsdag, 23 juli 2024 10:01

Dette bestiller hønefossingene hjem

Hamburger er favoritten! Hamburger er favoritten! Foto: Wolt

Wolt lanserte leveringstjenesten sin i Hønefoss i mai i år, og etter to måneders drift i byen er hønefossingenes favorittmat ganske tydelig. Selv om tilbudet er variert, er det allikevel én rett som skiller seg klart ut når det gjelder popularitet blant kundene.


Brød, kjøtt, ost, salat, tomat og en skive agurk eller løk - det blir en hamburger, som er hønefossingenes klare favoritt når de skal kose seg med digg take-out. Siden starten for hjemlevering med Wolt i Hønefoss, har den trygge og gode hamburgeren blitt leveringsfavoritten i byen - med god margin.

De fem mest populære matrettene i Hønefoss så langt i år:
1. Hamburger
2. Pizza
3. Sushi
4. Asiatisk
5. Indisk

elisabeth stenersenWolt er ikke overrasket over at burger er det mest populære å få levert hjem. Siden starten i mai har 46 prosent av alle bestillinger i Hønefoss inneholdt hamburger.
– Hønefossingene skiller seg ikke særlig ut fra resten av landet. Burger ligger på topp i nesten alle byene i Norge der Wolt leverer rykende fersk mat hjem eller på jobb. Vi er ikke overrasket over å se at hamburgere er den mest etterspurte retten for hjemlevering i Hønefoss.
Hamburgere har den perfekte balansen mellom smak, tilgjengelighet og variasjon. Med ulike typer kjøtt og gode vegetarvarianter, sauser og tilbehør tilgjengelig, tilpasses de lett til ulike preferanser og smaker, sier Elisabeth Stenersen, daglig leder i Wolt Norge.
Med et godt utvalg av lokale restauranter og nasjonale kjeder, har kundene stort utvalg å velge blant, som passer til de fleste smaker og humør.
At hamburger er favoritten, kommer også tydelig frem i listen over de mest populære
restaurantene på plattformen i Hønefoss. Her har tre av fem hamburgere på menyen.
De fem mest populære restaurantene i Hønefoss (ikke i rekkefølge):

  • Hønefoss Pizza & Grill
  • Café Clint
  • Burger King
  • King Asia
  •  Al Mato
Sist redigert tirsdag, 23 juli 2024 10:14

Andre saker å lese

Etterlyst ruskjørte på E16 i Hole - vill politijakt

06-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Ved 4-tiden fredag morgen kom det melding fra en veiarbeider ved Norderhov om en bil som kjørte voldsomt forbi pågående veiarbeid.

Les mer i RingeriksAvisa

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

06-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Høyre vil sikre desemberbarna plass i barnehage

I et direkte frieri til foreldrene til de 3500 barna som blir født i desember, vil Høyre gå inn for å utvide retten til barnehageplass.

Les mer i RingeriksAvisa

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

05-09-2024 Nyheter Jan Erik Johansen - avatar Jan Erik Johansen

Hvordan utvikle smarte økonomiske strategier for hverdagen

Økonomisk planlegging er avgjørende for å sikre en stabil hverdag, spesielt i utfordrende tider. Å forstå de lokale forholdene kan bidra til å optimalisere din økonomiske strategi. Her er noen...

Les mer i RingeriksAvisa

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

05-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Lederen i Oslo Ap ønsker gjenvalg på Stortinget

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, ønsker en ny periode på Stortinget. Det kan bety at det blir en turbulent høst i Oslo Ap, skriver Dagsavisen.

Les mer i RingeriksAvisa