Hønefoss knuste Fyllingsdalen

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)
Hønefoss knuste Fyllingsdalen 7-0 i 1. divisjon søndag. Innbytter Maja Tryterud scoret tre ganger. Hønefoss har tatt poeng i seks kamper på rad.

Kristin Gumaer sendte Hønefoss i ledelsen da hun satte inn 1-0 etter 27 minutter, og Silje Nyhagen doblet ledelsen for da hun satte inn 2-0 fire minutter senere. Gumaer satte ballen i nettet og økte ledelsen til 3-0 for Hønefoss. Ingen av lagene rakk å sette ballen i mål flere ganger før sidebyttet. Dermed gikk lagene i garderoben på stillingen 0-3.

Noen minutter ut i andreomgangen økte Hønefoss ved Inger Vadder, og Tryterud hadde nylig blitt byttet inn da hun satte ballen i nettet og økte ledelsen til 5-0 et kvarter før slutt. Samme spiller økte ledelsen for Hønefoss da hun satte inn 6-0 like etterpå, og i siste minutt var hattricket et faktum for Hønefoss-spilleren. Like etterpå ble kampen avblåst. Den endelige stillingen ble 0-7.

Fyllingsdalens Helene Børseth fikk gult kort.

Etter søndagens kamp er Fyllingsdalen nummer åtte på tabellen med elleve poeng, mens Hønefoss er på andreplass med 24 poeng.

Vilde Vistveen Stenseth var dommer i kampen.

I neste runde er det mye å se fram til. Da skal Hønefoss måle krefter med Odd, mens Fyllingsdalen møter Bodø/Glimt.