torsdag, 18 april 2024 09:35

Padelselskap anker etter Jacobsen-seier i retten

Skrevet av
Anders Jacobsen vant i tingretten i saken mot Just Padel Group. Nå ankes saken til lagmannsretten. Anders Jacobsen vant i tingretten i saken mot Just Padel Group. Nå ankes saken til lagmannsretten. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Just Padel Group (JPG) har bestemt seg for å anke dommen fra Agder tingrett der den tidligere skihopperen Anders Jacobsen ble tilkjent flere millioner kroner.

Det opplyser padelselskapets advokat, Yngve Andersen, til VG. Han sier at JPG er uenig i tingrettens vurderinger og derfor har besluttet at dommen ankes til Agder lagmannsrett.

I den kjendistunge saken vant Jacobsen fram i tingretten, og han ble tilkjent 3,1 millioner kroner pluss renter og sakskostnader på 1,1 millioner kroner.

JPG ble tidligere eid av fotballprofilene Jesper Mathisen og Ole Martin Årst og forretningsmennene Eimund Tharaldsen og Jesper Brandt. Jacobsen mener at han fikk for lite betalt for sin eierandel da JPG ble solgt til svenske We Are Padel.

JPG ble solgt for 84 millioner kroner, men Jacobsen og andre sentereiere skal ha fått opplyst en salgspris på 45,5 millioner. Derfor mente han at han fikk for lite betalt for sine aksjer.

Jesper Mathisen kalte Jacobsen for «løgner» i retten, mens Årst i sin forklaring sa at Jacobsen «har fått best betalt og gjort minst».

Andre saker å lese

3 bøller bortvist fra Hønefoss

15-09-2024 Nyhetsklipp Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Natt til søndag var det tilløp til slagsmål på Søndre Torv i Hønefoss. Tre menn, en i 40-årene og to i 30-årene hadde satt i gang bråket. En slik oppførsel...

Les mer i RingeriksAvisa

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

14-09-2024 Sport Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Slik blir sluttspillet for 1. div kvinner

Med HBK på en solid førsteplass, går de inn i sluttspillet med 45 poeng. Deretter følger Fortuna Ålesund 40 poeng, Bodø/Glimt 37 poeng og Viking med 24 poeng.

Les mer i RingeriksAvisa

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

13-09-2024 Politikk NTB - avatar NTB

Slik vil Nordtun gjøre skolen mer praktisk og mindre teoritung

Valgfag på barneskolen, mer praktisk læring i alle fag og et system for å få oversikt over fravær. Det er noen av skolegrepene Kari Nessa Nordtun ønsker seg.

Les mer i RingeriksAvisa