tirsdag, 02 april 2024 07:55

Bilfører omkom – skal ha kjørt fra politiet

Skrevet av
En person mistet natt til tirsdag livet etter en utforkjøring i Lillesand. Livreddende førstehjelp ble utført, men livet sto dessverre ikke til å redde, ifølge politiet i Agder. I forkant skal vedkommende ha kjørt fra politiet. En person mistet natt til tirsdag livet etter en utforkjøring i Lillesand. Livreddende førstehjelp ble utført, men livet sto dessverre ikke til å redde, ifølge politiet i Agder. I forkant skal vedkommende ha kjørt fra politiet. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB

Spesialenheten åpner etterforskning etter at en person mistet livet etter en utforkjøring i Lillesand. I forkant skal vedkommende ha kjørt fra politiet.

Utforkjøringen skjedde natt til tirsdag.

En person omkom på stedet. Livreddende førstehjelp ble utført, men livet sto dessverre ikke til å redde, ifølge politiet i Agder.

Politiet opplyste ved 5.45-tiden at arbeidet med å varsle pårørende var startet.

Utforkjøringen skjedde etter at politiet ved 3-tiden ønsket å stanse og kontrollere bilen etter at den hadde kjørt vinglete på E18 fra Kristiansand i retning Lillesand.

Ingen forfølgelse

Politiets operasjonsleder Knut Odde sier til NTB at bilen satte opp farten da politiet slo på blålys, og at politipatruljen etter et par minutter la seg langt bak på grunn av den høye hastigheten.

Politiet skriver på X (tidligere Twitter) bilen deretter svingte av fylkesvei 420 og ned mot Lillesand.

– Her møtte den en annen politipatrulje som kom i motsatt retning, men før denne hadde snudd, var bilen ute av syne, sier Odde. som forteller at det dermed ikke ble startet noen forfølgelse av bilen.

Kjørte av veien

Klokken 3.23 fikk politiet melding om en bil som hadde kjørt av veien ved Skuggevik i Lillesand. Dette viste seg å være samme bil som like i forkant hadde kjørt fra politiet.

Det ble først meldt at personen var oppegående da helsepersonell utførte tilsyn av vedkommende. Ikke lenge etter opplyste politiet at vedkommende omkom.

Andre saker å lese

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

26-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

(Annonse) Morris er en norsk butikkjede med et stort utvalg av motevesker, kofferter, bager, sekker og tilbehør fra flere kjente merkevarer. Vår visjon er å tilby kundene kvalitetsprodukter til hyggelige...

Les mer i RingeriksAvisa

Tidligere NRK-profil Torkjell Berulfsen er død

25-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Tidligere NRK-profil Torkjell Berulfsen er død

Tidligere NRK-profil Torkjell Berulfsen er død, opplyser familien til NRK. Han ble 81 år gammel.

Les mer i RingeriksAvisa

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

25-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

Nå peker stadig flere værmerker mot en flott periode med med sol og sommervær.

Les mer i RingeriksAvisa

Nedgang i tallet på vrakede biler

25-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nedgang i tallet på vrakede biler

De siste fem årene har tallet på biler som vrakes, gått ned år for år. I fjor ble det vraket nær 27 prosent færre biler enn i 2018.

Les mer i RingeriksAvisa