mandag, 25 mars 2024 16:12

Drapene på Torpo: Alt tyder på at ofrene ble skutt mens de sov

Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen holdt mandag ettermiddag en felles pressekonferanse på Midtre Hallingdal politistasjon på Gol i forbindelse med drapene på Torpo. Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen holdt mandag ettermiddag en felles pressekonferanse på Midtre Hallingdal politistasjon på Gol i forbindelse med drapene på Torpo. Foto: Ole Berg Rusten / NTB

Politiet mener at kvinnen og de to voksne barna som ble drept på Torpo i Ål, ble drept mens de sov. Sønnen som ble drept, har tidligere vært elev ved Hønefoss vgs.

Ifølge politiet er det ingen tegn til kamp i forbindelse med trippeldrapet. Politiet mener drapene skjedde natt til lørdag.

Det er gjort beslag av flere lovlige våpen, blant annet et skytevåpen, som knyttes til hendelsen.

Det var lørdag kveld at fire personer ble funnet døde i en bolig på Torpo i Ål. I tillegg til kvinnen og de to voksne barna som ble drept, mener politiet at faren til barna tok sitt eget liv.

Politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen forteller at de avdøde ikke er formelt identifisert, men at det er folkeregistrert fire personer på adressen, og politiet har ingen grunn til å tro at det er andre enn familien som er folkeregistrert på adressen som er drept.

Andre saker å lese

Fritt Ord-pris til krigsfotograf Harald Henden

12-04-2024 Nyheter NTB-Mette Estep - avatar NTB-Mette Estep

Fritt Ord-pris til krigsfotograf Harald Henden

VG-fotograf Harald Henden er tildelt Fritt Ords Pris for sin svært sterke innsats for ytringsfriheten. Det er første gang en stillsfotograf får utmerkelsen.

Les mer i RingeriksAvisa

Kjerkol dropper arrangement fredag

12-04-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol (Ap) skulle legge ned grunnsteinen for Ny sikkerhetspsykiatri på Ila i Bærum fredag. Det blir det ikke noe av. Isteden stiller statssekretær i departementet Ellen Rønning-Arnesen...

Les mer i RingeriksAvisa

Bålforbudet starter den 15. april

11-04-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Bålforbudet starter den 15. april

Fra mandag 15. april er det igjen generelt bålforbud. Fram til 15. september er det strengere regler for å gjøre opp åpen ild i skog og utmark.

Les mer i RingeriksAvisa

Kjerkol felt for fusk - masteroppgaven underkjennes

11-04-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Kjerkol felt for fusk - masteroppgaven underkjennes

Ingvild Kjerkol er felt for juks, og masteroppgaven underkjennes, erfarer TV 2 og NRK.

Les mer i RingeriksAvisa