fredag, 02 februar 2024 10:51

Mannen på Flisa døde av et skudd i hodet

Skrevet av
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Mannen som ble funnet død i på Flisa i romjulen, døde av et skudd i hodet, opplyser politiet. Den drapssiktede kvinnen fremstilles for refengsling fredag.

– Mannen i 70-årene som ble funnet død 30. desember i fritidsboligen på Flisa, døde av et skudd i hodet, opplyser politiinspektør Henning Klauseie i Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

– Det er tatt beslag i en rekke skytevåpen ulike steder, men det våpenet som avfyrte det dødelige skuddet, er foreløpig ikke funnet, sier han.

Begjærer fire uker
Fredag vil politiet begjære den drapssiktede kvinnen i 70 årene fengslet i fire nye uker. Begrunnelsen er fare for bevisforspillelse dersom siktede løslates, opplyser politiet.

– Politiet mener siktedes forklaringer i politiavhør ikke stemmer overens med hva etterforskningen ellers gir, og vi mener derfor at mistankegrunnlaget ikke er svekket, sier Klauseie.

Det var den siktede kvinnen som ringte AMK og varslet om dødsfallet. Politiet opplyser nå at mannen hadde et lite sår i hodet som politiet reagerte på, og at det derfor ble besluttet obduksjon.

– Som tidligere opplyst, var det da den foreløpige obduksjonsrapporten kom, at politiet startet drapsetterforskning, skriver politiet.

Fare for bevispåvirkning
Klauseie opplyser at både mannen og kvinnen er registrert med våpen, men at de har gjort beslag av våpen som ikke er registrert på noen av de involverte. Politiet mener at det er brukt et håndvåpen, men dette våpenet er altså ikke funnet.

– Behovet for å finne dette våpenet er påtrengende, og inntil dette er funnet, er det en løpende fare for bevispåvirkning, sier Klauseie.

Den siktede kvinnen fremstilles for fengsling i Østre Innlandet tingrett på Hamar fredag klokken 13.

NTB

Andre saker å lese

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

26-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

MORRIS HØNEFOSS SØKER ASSISTERENDE BUTIKKSJEF 70%

(Annonse) Morris er en norsk butikkjede med et stort utvalg av motevesker, kofferter, bager, sekker og tilbehør fra flere kjente merkevarer. Vår visjon er å tilby kundene kvalitetsprodukter til hyggelige...

Les mer i RingeriksAvisa

Tidligere NRK-profil Torkjell Berulfsen er død

25-07-2024 Nyhetsklipp NTB - avatar NTB

Tidligere NRK-profil Torkjell Berulfsen er død

Tidligere NRK-profil Torkjell Berulfsen er død, opplyser familien til NRK. Han ble 81 år gammel.

Les mer i RingeriksAvisa

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

25-07-2024 Nyheter Frank Tverran - avatar Frank Tverran

Jakob Våthatt: Et tradisjonsrikt værmerke i Norge

Nå peker stadig flere værmerker mot en flott periode med med sol og sommervær.

Les mer i RingeriksAvisa

Nedgang i tallet på vrakede biler

25-07-2024 Nyheter NTB - avatar NTB

Nedgang i tallet på vrakede biler

De siste fem årene har tallet på biler som vrakes, gått ned år for år. I fjor ble det vraket nær 27 prosent færre biler enn i 2018.

Les mer i RingeriksAvisa