Det haster med regulering for nettspillbransjen

lovregulering
Foto: Frank Tverran

(Leder) Det gikk usedvanlig stille i Medie-Norges korridorer da rapporten om nettspillbransjen og Norsk Tippings framtid ble lagt fram for en kort tid tilbake. På oppdrag fra Erna Solberg & Co, hadde Lotteritilsynet bestilt en rapport som leverte en svært kontroversiell konklusjon: Nemlig at det norske spillmarkedet vil se seg tjent med en lisensordning som åpner for utenlandsk konkurranse.

Les mer …

Hvem vil ikke bli millionær over natten?

Å våkne opp en morgen og oppdage at du er en multi-millionær er er en fantasi vi alle kjenner. Med spill på nettcasino er det flere der ute som har opplevd nettopp dette. Etter en økt på en av sine favorittspill har hverdagen endret seg drastisk over natten. Når vi sier drastisk, er det en underdrivelse. La oss se på noen av disse elleville gevinstene! 

Les mer …

Nå kan du bestille begravelser på nett

fonus
På Fonus.no kan du bestille hele eller deler av begravelsen (Foto:Fonus)

(NTB) Begravelsesbyrået Fonus lanserer i dag en egen nettbutikk der pårørende kan bestille hele begravelsen på internett. Målet er å skape full åpenhet om priser i bransjen, og sikre at begravelsen skjer på de etterlattes premisser. (Les mer ved å klikke på tittel)

Les mer …

Tatt med 2083 liter alkohol i Trysil

smuglerbil
Det var 2083 liter alkohol og 12 800 sigaretter i bilen. Tollvesenet

Smuglerbilen var fylt med ølkasser opp til taket. Polakkene sa de hadde med varer til venner. (Trykk på tittel for å lese mer)

Les mer …

Russ voldtatt

Politiet i Østfold etterforsker en voldtekt som skjedde under russens landstreff på Fredriksten festning i Halden lørdag 25.04.15 om kvelden. Også russ fra vårt distrikt var på dette stedet.

Les mer …

Økt skogplanting

skogplanting
Foto: Tor Danielsen

Totalt ble 158 000 dekar tilplantet i 2014. Det er en oppgang på 11 000 dekar fra året før. Samlet ble det plantet 28,6 millioner skogsplanter i Norge i fjor.

Les mer …